| Domnule "General", | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
VlAdUtZ_KiLLeR Jucator skill, +3
Numarul mesajelor : 39 Varsta : 29 Joburi/Distractii : Biliard,CS in primul rand,hambal si fotbal!!! Stare de spirit : buna:)) Data de inscriere : 01/02/2009
| Subiect: Domnule "General", Dum Feb 01, 2009 6:31 pm | |
| Ne-am intalnit in CS,si va itnrebat daca se dau admine.Dumneavoastra ati spus ca da...dar trebuie psotat...acuma psotez: Nick:VlAdUtZ_KiLLeR Steam: OFF-daca e nevoie pot face rost- Varsta:aproape 14 ani fara 5 luni:D:D:D Comenzile:Le stiu deoarece am server cu AMX mod..am avut:D:D Oras de provenienta:Vaslui,BARLAD De ce as dori admin:Fiindca e un server super...dar cateodata nu este nici un admin online si sunt numai codati...lag.... Ieri am descoperit acest server su promit ca am sa jco foarrte mutl pe el si o sa fac si publicitate!!! | |
|
| |
Admin-GeNEraLuL Administrator
Numarul mesajelor : 305 Varsta : 29 Localizare : Deva Joburi/Distractii : Counter-strike Stare de spirit : bun Data de inscriere : 19/06/2008
| Subiect: Re: Domnule "General", Dum Feb 01, 2009 6:33 pm | |
| Trimite PM cu numele si parola m-ai convins sa te utiti la Anunturi/Regulile adminiilor si ale playerilor ca in rest e ok . | |
|
| |
Numarul mesajelor : 39 Varsta : 29 Joburi/Distractii : Biliard,CS in primul rand,hambal si fotbal!!! Stare de spirit : buna:)) Data de inscriere : 01/02/2009
| Subiect: sunt tot marchezi, Dum Feb 01, 2009 6:40 pm | |
| Cei ala PM???astept raspuns | |
|
| |
| Subiect: MArchezi.... Dum Feb 01, 2009 6:48 pm | |
| | |
|
| |
Numarul mesajelor : 305 Varsta : 29 Localizare : Deva Joburi/Distractii : Counter-strike Stare de spirit : bun Data de inscriere : 19/06/2008
| Subiect: Re: Domnule "General", Dum Feb 01, 2009 6:54 pm | |
| Bine dar ai grija la regula : Fara dublu topic . | |
|
| |
| Subiect: marchezi Dum Feb 01, 2009 6:56 pm | |
| Ok domnule Generel!!!no problem voi tien minte acum astept raspuns....v-am dat niku si aprola...acuma ce fac.....??? | |
|
| |
| Subiect: Re: Domnule "General", Dum Feb 01, 2009 6:57 pm | |
| Scri in consola setinfo _pw "parola" fara ghilimele . Bafta ... Sa respecti regulile | |
|
| |
| Subiect: marchezi Dum Feb 01, 2009 7:00 pm | |
| am scris asa setinfo _pw samsung e bine????cum pot testa sa vad daca am admin???... | |
|
| |
| Subiect: Re: Domnule "General", Dum Feb 01, 2009 7:13 pm | |
| Da e bine si ca sa vezi daca ai admin scrie amx_who si vezi daca ai acces daca ai acces e bine | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Domnule "General", | |
| |
|
| |
| Domnule "General", | |
|