Johnny Jucator skill, +0
Numarul mesajelor : 7 Data de inscriere : 06/08/2008
| Subiect: Cerere Johnny! Joi Aug 21, 2008 12:41 pm | |
| Nick:Johnny Steam:off Ani:18 Ani de cs:6 ani juma stiu comenzile de amx si admin Id:johny_stelist Generalu cred ca ma stii de atunci cand sv era cu swing atunci era un pic lag Dc vreau admin:Sa ajut server prin toata mijloacele pe care le pot face EX:dau kick la lagari ban la codati sa ajut playeri care nu stiu sa puna lasere sa le explic frumos sa ajut la probleme Sper sa faceti o alegere buna va pup
Au trec 2 saptamni nu am mai intrat deoarece a fost si sv off dar am mai intrat mai vaz generale atunci | |
|
Remember Admin
Numarul mesajelor : 85 Varsta : 30 Localizare : Deva Joburi/Distractii : Lucrez la mormantul tau Stare de spirit : Nasoala Data de inscriere : 30/07/2008
| |
Admin-GeNEraLuL Administrator
Numarul mesajelor : 305 Varsta : 29 Localizare : Deva Joburi/Distractii : Counter-strike Stare de spirit : bun Data de inscriere : 19/06/2008
| Subiect: Admin Joi Aug 21, 2008 9:38 pm | |
| Daa foarte putin ai stat pe server nu ai intrat mai deloc asa ca lasa adminul nu este de tine .... Nu te poti ocupa de server din cate am vazut , nush unde ai fost plecat si nu ma intereseaza eu doar am vazut ca nu este online pe server! | |
|
Johnny Jucator skill, +0
Numarul mesajelor : 7 Data de inscriere : 06/08/2008
| Subiect: Re: Cerere Johnny! Lun Aug 25, 2008 7:18 pm | |
| Deacum o sa fiu on JUR (((((((((((((((((((((((((((((((((((((( datimi o sansa:(((((((((((( | |
|
Admin-GeNEraLuL Administrator
Numarul mesajelor : 305 Varsta : 29 Localizare : Deva Joburi/Distractii : Counter-strike Stare de spirit : bun Data de inscriere : 19/06/2008
| Subiect: Admin Lun Aug 25, 2008 10:04 pm | |
| Of topic cerere dusa la cosul de gunoi! | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cerere Johnny! | |
| |
|