Danger-Zone
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Danger-Zone

AcasaZombie-RomaniaGalerieUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Cerere admin

In jos 
3 participan?i
AutorMesaj
Devilul
Jucator skill, +0
Jucator skill, +0
Devilul

Numarul mesajelor : 5
Data de inscriere : 24/08/2008

Cerere admin Empty
MesajSubiect: Cerere admin   Cerere admin Icon_minitimeDum Aug 24, 2008 2:34 pm

Nick-name : Devil
Ani : 13
Comenzi cunoscute : amx_kick <nume>,amx_ban<nume>,amx_slap<nume>,amx_slay<nume>,amx_gag<nume>.
Cam asta e tot ce stiu...ma rog... Crying or Very sad
De ce vreau admin:Pai vreau admin pentru ca de cele mai multe ori sunt codati pe server...persoane cu lag,playeri care sparg laserele,si,pentru cei care sparg laserele...le dau slay...

Remember ma stie am jucat azi cu el...nu numai azi...

Sper sa se incheie cu bine si sa primesc admin....daca nu primesc,sunt buni adminii care sunt dar sunt cam putini,Remember joci mult pe server...Bafta! Wink
Sus In jos
Remember
Admin
Admin
Remember

masculin Numarul mesajelor : 85
Varsta : 30
Localizare : Deva
Joburi/Distractii : Lucrez la mormantul tau
Stare de spirit : Nasoala
Data de inscriere : 30/07/2008

Cerere admin Empty
MesajSubiect: Re: Cerere admin   Cerere admin Icon_minitimeDum Aug 24, 2008 2:54 pm

Wink) ms de compliment devil,codati nu sunt pe server Razz ,lagari mai sunt si cei care sparg lasere,ban 5 minute Wink...iti dai seama ca trb sa joci 2 saptamani...ca sa primesti admin,scz dar astea sunt cerintele,iti voi trimite eu pm cu comenzile sa le inveti Wink.. dupa aceea imi trimiti pm si ma intrebi care nu le-ai inteles,ma intrebi ce face fiecare oke...bafta!
Sus In jos
http://trifan-paul.hi5.com
Admin-GeNEraLuL
Administrator
Administrator
Admin-GeNEraLuL

masculin Numarul mesajelor : 305
Varsta : 29
Joburi/Distractii : Counter-strike
Stare de spirit : bun
Data de inscriere : 19/06/2008

Cerere admin Empty
MesajSubiect: Admin   Cerere admin Icon_minitimeDum Aug 24, 2008 2:55 pm

Da, da Smile) astea sunt comenzi mai ai de invatat mult si bine ... Admin nu se da la oricine de aia sunt putini doar 4 nu bag 100 de admini nobi 4 si buni Wink , + ca sa ai admin trebuie sa joci cel putin 2 saptamani pe sv!
Sus In jos
https://danger-zonewar3.forumgratuit.ro
Devilul
Jucator skill, +0
Jucator skill, +0
Devilul

Numarul mesajelor : 5
Data de inscriere : 24/08/2008

Cerere admin Empty
MesajSubiect: Re: Cerere admin   Cerere admin Icon_minitimeDum Aug 24, 2008 3:33 pm

Remember a scris:
Wink) ms de compliment devil,codati nu sunt pe server Razz ,lagari mai sunt si cei care sparg lasere,ban 5 minute Wink...iti dai seama ca trb sa joci 2 saptamani...ca sa primesti admin,scz dar astea sunt cerintele,iti voi trimite eu pm cu comenzile sa le inveti Wink.. dupa aceea imi trimiti pm si ma intrebi care nu le-ai inteles,ma intrebi ce face fiecare oke...bafta!

Da stiu ca trebuie sa joc inca 2 sapt....si chiar numi pare rau deloc...ador serverul pentruca nu am lag...e cu zombie si ai 2 lasere nu 1 :lol: lol!
Sus In jos
Remember
Admin
Admin
Remember

masculin Numarul mesajelor : 85
Varsta : 30
Joburi/Distractii : Lucrez la mormantul tau
Stare de spirit : Nasoala
Data de inscriere : 30/07/2008

Cerere admin Empty
MesajSubiect: Re: Cerere admin   Cerere admin Icon_minitimeDum Aug 24, 2008 4:11 pm

oke,ne bucuram ca iti place...si esti primul care nu are probleme sa joace 2 saptamani Wink)...sa inveti comenzile alea ce ti le-am trimis,si nu ezita sa ma intrebi Wink Bft!
Sus In jos
http://trifan-paul.hi5.com
Continut sponsorizat

Cerere admin Empty
MesajSubiect: Re: Cerere admin   Cerere admin Icon_minitime

Sus In jos

Cerere admin
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Cerere Admin