Devilul Jucator skill, +0
Numarul mesajelor : 5 Data de inscriere : 24/08/2008
| Subiect: Cerere admin Dum Aug 24, 2008 2:34 pm | |
| Nick-name : Devil Ani : 13 Comenzi cunoscute : amx_kick <nume>,amx_ban<nume>,amx_slap<nume>,amx_slay<nume>,amx_gag<nume>. Cam asta e tot ce stiu...ma rog... De ce vreau admin:Pai vreau admin pentru ca de cele mai multe ori sunt codati pe server...persoane cu lag,playeri care sparg laserele,si,pentru cei care sparg laserele...le dau slay... Remember ma stie am jucat azi cu el...nu numai azi... Sper sa se incheie cu bine si sa primesc admin....daca nu primesc,sunt buni adminii care sunt dar sunt cam putini,Remember joci mult pe server...Bafta! | |
|
Remember Admin
Numarul mesajelor : 85 Varsta : 30 Localizare : Deva Joburi/Distractii : Lucrez la mormantul tau Stare de spirit : Nasoala Data de inscriere : 30/07/2008
| Subiect: Re: Cerere admin Dum Aug 24, 2008 2:54 pm | |
| ) ms de compliment devil,codati nu sunt pe server ,lagari mai sunt si cei care sparg lasere,ban 5 minute ...iti dai seama ca trb sa joci 2 saptamani...ca sa primesti admin,scz dar astea sunt cerintele,iti voi trimite eu pm cu comenzile sa le inveti .. dupa aceea imi trimiti pm si ma intrebi care nu le-ai inteles,ma intrebi ce face fiecare oke...bafta! | |
|
Admin-GeNEraLuL Administrator
Numarul mesajelor : 305 Varsta : 29 Localizare : Deva Joburi/Distractii : Counter-strike Stare de spirit : bun Data de inscriere : 19/06/2008
| Subiect: Admin Dum Aug 24, 2008 2:55 pm | |
| Da, da ) astea sunt comenzi mai ai de invatat mult si bine ... Admin nu se da la oricine de aia sunt putini doar 4 nu bag 100 de admini nobi 4 si buni , + ca sa ai admin trebuie sa joci cel putin 2 saptamani pe sv! | |
|
Devilul Jucator skill, +0
Numarul mesajelor : 5 Data de inscriere : 24/08/2008
| Subiect: Re: Cerere admin Dum Aug 24, 2008 3:33 pm | |
| | |
|
Remember Admin
Numarul mesajelor : 85 Varsta : 30 Localizare : Deva Joburi/Distractii : Lucrez la mormantul tau Stare de spirit : Nasoala Data de inscriere : 30/07/2008
| Subiect: Re: Cerere admin Dum Aug 24, 2008 4:11 pm | |
| oke,ne bucuram ca iti place...si esti primul care nu are probleme sa joace 2 saptamani )...sa inveti comenzile alea ce ti le-am trimis,si nu ezita sa ma intrebi Bft! | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cerere admin | |
| |
|