| Re allz ............. | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
-No- Jucator skill, +2
Numarul mesajelor : 22 Varsta : 33 Data de inscriere : 25/08/2008
| Subiect: Re allz ............. Lun Aug 25, 2008 10:04 pm | |
| Numele : -No- Comenzile cunoscute (amxmod): amx_kick (nume or #userid) [motiv] , amx_addban (authid sau ip) (minute> [motiv] , amx_unban (authid sau ip) , amx_slay (nume sau #userid) , amx_slap (nume sau #userid) [damage] , amx_map (nume_harta) , amx_nick (nume original) (nume nou) , amx_say (mesaj) De ce vreau admin: Sa ajut srv scapand de codati si de cei care nu respecta regulamentul Cati ani am: 17 Localiatatea: Buc
Si gen ... lasa si u id tau .... sau da 1 pm .... Thx | |
|
| |
Admin-GeNEraLuL Administrator
Numarul mesajelor : 305 Varsta : 29 Localizare : Deva Joburi/Distractii : Counter-strike Stare de spirit : bun Data de inscriere : 19/06/2008
| Subiect: Admin Lun Aug 25, 2008 10:07 pm | |
| Comenzile amxmodx nu le sti pe toate , mai invatale sunt prea putine comenzie , si ca sa ai admin joaca si tu mult pe server ... Vreo doua saptamanui aproximatinv , si in legatura cu ID , nu dau admine pe ID ... daca ai ceva de spus spuneo pe forum sau pe chat! | |
|
| |
-No- Jucator skill, +2
| Subiect: Re: Re allz ............. Lun Aug 25, 2008 10:23 pm | |
| Dak mai vrei comenzi iti mai pun ..... am pus atatea sa fie acolo le vrei pe toate ??? | |
|
| |
Numarul mesajelor : 305 Varsta : 29 Localizare : Deva Joburi/Distractii : Counter-strike Stare de spirit : bun Data de inscriere : 19/06/2008
| Subiect: Admin Lun Aug 25, 2008 10:27 pm | |
| Nu , trebiue sa le inveti nu sale copiezi de pe un tutorial .... Dupa ce le inveti le scrii aici! | |
|
| |
-No- Jucator skill, +2
| |
| |
| Subiect: Admin Lun Aug 25, 2008 10:43 pm | |
| Eu zic , majoritatea fac asa .... Copiaza de pe alte site-uri si da paste si zice ca le stie , trebuie sa demonstrezi mai mult ca stii comenzile acelea! | |
|
| |
4ndr4 Jucator skill, +2
Numarul mesajelor : 27 Varsta : 30 Data de inscriere : 03/08/2008
| Subiect: Admin Lun Aug 25, 2008 11:57 pm | |
| amx_say amx_psay amx_csay amx_tsay amx_chat amx_slap amx_slapmenu amx_slay amx_kick amx_kickmenu amx_quit amx_spec amx_teammenu amx_ban amx_banip amx_unban amx_gag amx_ungag amx_llama amx_unllama amx_spin amx_rocket amx_infect amx_slayteam amx_fuckoff amx_censure amx_rcon amx_cvar amx_startvote amx_cancelvote amx_map amx_votemap astea sunt cam cele mai importante shi mai trebuie sa joci pe srv ca sa iti dee generalu admin .Noroc cu admini | |
|
| |
Remember Admin
Numarul mesajelor : 85 Varsta : 30 Localizare : Deva Joburi/Distractii : Lucrez la mormantul tau Stare de spirit : Nasoala Data de inscriere : 30/07/2008
| Subiect: Re: Re allz ............. Mar Aug 26, 2008 6:07 am | |
| ...sorry ,nu te-am vazut si 4ndr4....incearca sa nu mai dai copy paste la lista mea cu comenzi amx :evil: ,tin minte aproape in ce ordine le-am scris...-No- mai joaca pe sv | |
|
| |
-No- Jucator skill, +2
| |
| |
| Subiect: Admin Mar Aug 26, 2008 8:56 am | |
| Nu intelegi ID meu de mes nu il primesti , nu am timp de nobi sa ma bata la cap toata ziua ! | |
|
| |
-No- Jucator skill, +2
| Subiect: Re: Re allz ............. Mar Aug 26, 2008 9:01 am | |
| In primul rand am vb frumos cu tine .... In al doilea rand dc vb asa ?? Trebuia sa zici nu dau id si gata da nu sa ma faci noob ... | |
|
| |
Remember Admin
Numarul mesajelor : 85 Varsta : 30 Localizare : Deva Joburi/Distractii : Lucrez la mormantul tau Stare de spirit : Nasoala Data de inscriere : 30/07/2008
| Subiect: Re: Re allz ............. Mar Aug 26, 2008 9:55 am | |
| Gata ma amandoi,No pe tine trb sa te vad jucand inca 2 saptamani,ma rog,generalul sa te vada k eu plec joi noapte in turcia...si invata comenzile alea ce "le-a scris 4ndr4"...bineinteles facute de mine | |
|
| |
-No- Jucator skill, +2
| |
| |
Remember Admin
| Subiect: Re: Re allz ............. Mar Aug 26, 2008 11:52 am | |
| mai joaca 2 saptamani ma refer,si comenzile dak le stii bn,dak nu ..invata-le Topic inchis! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Re allz ............. | |
| |
|
| |
| Re allz ............. | |
|