| fii atent io nu o sa cot amu..... | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Danatrax Jucator skill, +0
Numarul mesajelor : 10 Data de inscriere : 20/06/2008
| Subiect: fii atent io nu o sa cot amu..... Sam Iun 21, 2008 12:40 pm | |
| IO nu ma pun pe cotat da pe mn nu ma intere raspunde dc mai banat fara sa fac nimic am jucat sau am respirat aeru | |
|
| |
Admin-GeNEraLuL Administrator
Numarul mesajelor : 305 Varsta : 29 Localizare : Deva Joburi/Distractii : Counter-strike Stare de spirit : bun Data de inscriere : 19/06/2008
| Subiect: asculta aici.... Sam Iun 21, 2008 4:51 pm | |
| Ba omule eu nu tiam dat ban numaI ca in ultimul timp a intrat unul care da ban la toti si nu are admin are un program cu care poate intra ca admin dar am rezolvat problema contactandul pe un prieten RayMan. Ca sati scot banul fa o cerere la UNBAN.
Ultima editare efectuata de catre Admin-GeNEraLuL in Joi Aug 07, 2008 11:57 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
v1p3ra Jucator skill, +0
Numarul mesajelor : 4 Data de inscriere : 26/07/2008
| Subiect: Re: fii atent io nu o sa cot amu..... Sam Iul 26, 2008 9:03 am | |
| daca sunteti pe RDS si ati luat ban pe un svr scoateti cablu RDS din comp si il mai bagati odata si gata nu mai aveti BAN | |
|
| |
Numarul mesajelor : 305 Varsta : 29 Localizare : Deva Joburi/Distractii : Counter-strike Stare de spirit : bun Data de inscriere : 19/06/2008
| Subiect: Admin Joi Iul 31, 2008 7:28 pm | |
| Asta este o prostie , ca sa scapi de ban si esti pe RDS doar iesi de pe net si te conectezi iarasi asta este tot.
Ultima editare efectuata de catre Admin-GeNEraLuL in Joi Aug 07, 2008 11:57 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
Remember Admin
Numarul mesajelor : 85 Varsta : 30 Localizare : Deva Joburi/Distractii : Lucrez la mormantul tau Stare de spirit : Nasoala Data de inscriere : 30/07/2008
| Subiect: Re: fii atent io nu o sa cot amu..... Vin Aug 01, 2008 8:32 am | |
| neah eu sunt pe rds si cand aprind calculatoru sunt automat conectat...asa o facut ala de la net(eu am si router k am 2 calculatoare in casa) si nu ma pot deconecta de la net sau conecta dak merge netu bine pot face orice pe net dar daca sunt banat eh...oricum mie mi se tot schimba ip ) cred k ii cand aprind si sting calculatoru se schimba ip;)) oricum nu imi e de folos k dak primesc ban la cs nu pot intra iar pe server ) | |
|
| |
iMfRoMhElL Jucator skill, +0
Numarul mesajelor : 7 Data de inscriere : 04/08/2008
| Subiect: Re: fii atent io nu o sa cot amu..... Lun Aug 04, 2008 3:58 pm | |
| Ma Danatrax da insistent esti.Termina cu aerele tale de a-tot-stiutor.Nu vezi ca stresezi lumea?N`am mai vazut om ca tine,esti disperat vadca.Asta merita ban pe forum,face panarama si flood pe forum .N`ai ce vorbi cu asta + ca e analfabet uitati`va cum a scris ^^ Cheers | |
|
| |
| Subiect: Admin Lun Aug 04, 2008 9:42 pm | |
| Da ... nici chiar asa , nu este nevoie sa vorbesti asa utat cu el . :evil: | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: fii atent io nu o sa cot amu..... | |
| |
|
| |
| fii atent io nu o sa cot amu..... | |
|