SK,sweden Jucator skill, +0
Numarul mesajelor : 4 Varsta : 33 Localizare : Pitesti Joburi/Distractii : Counter-Strike Stare de spirit : buna... Data de inscriere : 11/11/2008
| Subiect: Cerer Admin Mar Noi 11, 2008 11:23 am | |
| Nick-SK.sweden Steam-Off Comenzile cunoscute-amxmod-adminmod De ce vreau admin-Poy frate...zic direct...nu prea stau admini pe servar...doar u mai esti...sh km yo nu prea stau l liceu:))..vin sh ma joc intr-una ai vazut k mereu st pe sv vostru;)...sh iti zic yo nu ai fi dezamagit de me;) sa spui dak iti zic comenzi k iti zic pe mess;)SK.sweden_91;)sau skipy_serban...vb akolo k aici pot da copy paste:P...sau daca vrei dau aici ...raspunde-mi;) | |
|
Admin-GeNEraLuL Administrator
Numarul mesajelor : 305 Varsta : 29 Localizare : Deva Joburi/Distractii : Counter-strike Stare de spirit : bun Data de inscriere : 19/06/2008
| Subiect: Admin Mar Noi 11, 2008 7:02 pm | |
| Sunt admini pe server si stau si online deocamdata sunt doar eu Si LimiT , daca vrei admin mai joaca 1 sapt , ca vad ca ai jucat pe server de ceva vreme . Si scriemi si comenzile amxmodx cunsoscute aici ca pe mes nu vb . | |
|
Numarul mesajelor : 4 Varsta : 33 Localizare : Pitesti Joburi/Distractii : Counter-Strike Stare de spirit : buna... Data de inscriere : 11/11/2008
| Subiect: Re: Cerer Admin Mier Noi 12, 2008 12:04 pm | |
| amx_kick,amx_ban,amx_addban,amx_unban,amx_slay,amx_slap,amx_say,amx_ss,amx_fuckof,amx_say,amx_psay,amx_tsay,amx_csay,amx_votemap,amx_voteban,amx_VotE,amx_canCELVOTE,amx_mapmenu,amx_votemapmenu,amx_restmenu(nush dak iti folosesc astea dar iti zic palea kre le stiu),amx_teammenu(asta park e ala pt a schimba jucatorii dintr-o echipa),km atatea....dak vrei mai invatz | |
|
| Subiect: Re: Cerer Admin Mier Noi 12, 2008 12:06 pm | |
| scz pt literele mari...apas pe capslock fara sa vreau | |
|
Admin-GeNEraLuL Administrator
Numarul mesajelor : 305 Varsta : 29 Localizare : Deva Joburi/Distractii : Counter-strike Stare de spirit : bun Data de inscriere : 19/06/2008
| Subiect: Admin Mier Noi 12, 2008 12:33 pm | |
| Da este bine , sa nu mai faci dublu topic ca o sa fie trimsa cererea la cosul de gunoi , mai joaca 1 sapt daca vrei admi si comportate resectuos cu totata lumea . | |
|