que Jucator skill, +0
Numarul mesajelor : 4 Data de inscriere : 13/08/2008
| Subiect: Cerere Admin! Lun Aug 18, 2008 12:57 pm | |
| Nume:Que? Steam:Off Comenzile cumoscute AMXMOD:Cea mai importanta amxmodmenu care te ajuta cu multe,apoi amx_kick,amx_ban,amx_addban,amx_glow,amx_gag,amx_slap,amx_unban,amx_slay,amx_map,amx_votemap,amx_votekick,amx_name,amx_vote,amx_voteban. De ce vreau admin:Vreau admin deoarece imi place ff mult serverul si vreau sa am grija de el sa nu intre codatzi sa nu se injure p srvr sa nu se face TK si sa se respecte regulile. Varsta:15 ani. Localitatea:Craiova ,Judetul Dolj Astept un raspuns. Multumesc Anticipat! | |
|
Admin-GeNEraLuL Administrator
Numarul mesajelor : 305 Varsta : 29 Localizare : Deva Joburi/Distractii : Counter-strike Stare de spirit : bun Data de inscriere : 19/06/2008
| Subiect: Admin Lun Aug 18, 2008 2:03 pm | |
| Comenzile amxx nu sunt destule mai sunt multe comenzi care trebuie stiute , si ca sa fi admin trebuie ca de acuma sa joci cel putin 1 saptamana pe server , ti-am exclus 1 saptamana ca am vazut ca joci mult pe server si ai jucat mult ... Si mai invata comenzile amxmodx! | |
|
que Jucator skill, +0
| Subiect: Re: Cerere Admin! Lun Aug 18, 2008 3:55 pm | |
| stiu mult mai multe comenzi da ziceam ca te plictisesc cu atatea...si joc de mai mult de 2 sapt p srvr .Nu stiu comenzile speciale pt modul cu zombi in rest le stiu p toate pt CS normal.dak poti spunemi si mie conenzile pt modu cu zombie sau de unde pot sa le aflu (un link ceva dak ti-e greu sa mi le scri) | |
|
Admin-GeNEraLuL Administrator
Numarul mesajelor : 305 Varsta : 29 Localizare : Deva Joburi/Distractii : Counter-strike Stare de spirit : bun Data de inscriere : 19/06/2008
| Subiect: Admin Lun Aug 18, 2008 4:34 pm | |
| Deci comenzile pentru modul Zombie este doar una amx_infect pe care nu iti sugerez sa o folosesti ... Si am spus ca sa joci de acuma 1 saptamana :evil: nu cat ai jucat. :evil: ... | |
|
que Jucator skill, +0
| Subiect: Re: Cerere Admin! Lun Aug 18, 2008 4:55 pm | |
| aaaaa ok.o sa joc cu placere. | |
|
Remember Admin
Numarul mesajelor : 85 Varsta : 30 Localizare : Deva Joburi/Distractii : Lucrez la mormantul tau Stare de spirit : Nasoala Data de inscriere : 30/07/2008
| Subiect: Re: Cerere Admin! Lun Aug 18, 2008 5:54 pm | |
| Concluzie! Fa cerere din nou peste o saptamana ! TOPIC CLOSED! | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cerere Admin! | |
| |
|