DoomCryer Jucator skill, +0
Numarul mesajelor : 2 Data de inscriere : 24/08/2008
| Subiect: cerere DoomCryer Dum Aug 24, 2008 1:10 am | |
| Numele : DoomCryer Steam :OFF Comenzile cunoscute (amxmod):Toate... 1: amx_addadmin <nume> <parola> <litere> <flags> - adauga un admin 2: amx_addmenu <nume> <meniu> <acces> <info> <numarul> - adauga un meniu 3: amx_addmenuitem <nume> <plugin> <nume> <item> <flags> <acces> <afiseaza><toate> <arg> - adauga un element in meniu 4: amx_addmetk - te lasa sa te pedepsesti singur 5: amx_ban <nume> [ip] <minute> [Motiv] 6: amx_banmenu - afiseaza meniul de banare 7: amx_bury <nume> - ingroapa jucatorul (nu se va mai putea misca) 8: amx_cancelvote -anuleaza ultimul vot 9: amx_cfg <numefisier> 10: amx_cfgmenu - afiseaza meniul configurilor 11: amx_cflicksay [culoare] <mesaj> - afiseaja tuturor jucatorilor un mesaj care clipeste pe centrul ecranului 12: amx_cflicksayy [culoare] <mesaj> - afiseaja tuturor jucatorilor un mesaj care clipeste pe centrul ecranului - Anonim 13: amx_cfxsay [culoare] <mesaj> - afiseaja tuturor jucatorilor un mesaj fx pe centrul ecranului 14: amx_cfxsayy [culoare] <mesaj> - afiseaja tuturor jucatorilor un mesaj fx pe centrul ecranului - Anonim 15: amx_chat <mesaj> - afiseaza mesaje Adminilor 16: amx_clcmdmenu - afiseaza meniul de comenzi asupra clientilor 17: amx_cmdmenu - afiseaza meniul comenzilor 18: amx_csay [culoare] <mesaj> - afiseaza tuturor jucatorilor un mesaj in centrul ecranului 19: amx_csayy [culoare] <mesaj> - afiseaza tuturor jucatorilor un mesaj pe centrul ecranului - Anonim 20: amx_cvar <cvar> [valoare] 21: amx_cvarmenu - afiseaza meniul comenzilor cvar 22: amx_exec <nume> 23: amx_ff <1> - activeaza/dezactiveaza Friendly Fire 24: amx_flicksay [culoare] <mesaj> - afiseaja tuturor jucatorilor un mesaj care clipeste pe ecran 25: amx_flicksayy [culoare] <mesaj> - afiseaja tuturor jucatorilor un mesaj care clipeste pe ecran - Anonim 26: amx_fsay <x> <y> [culoare] <mesaj> - afiseaja tuturor jucatorilor un mesaj pe ecran 27: amx_fsayy <x> <y> [culoare] <mesaj> - afiseaja tuturor jucatorilor un mesaj pe ecran - Anonim 28: amx_fxsay [culoare] <mesaj> - afiseaja tuturor jucatorilor un mesaj fx pe ecran 29: amx_fxsayy [culoare] <mesaj> - afiseaja tuturor jucatorilor un mesaj fx - Anonim 30: amx_gag <authid> <a> [timp] 31: amx_help - afiseaza aceste comenzi de ajutor 32: amx_banip <nume> <minute> - ban pe ip (valoarea 0 la minute este ban permanent) 33: amx_kick <nume> [Motiv] - da afara jucatorul 34: amx_kickmenu - afiseaza meniul de deconectare a unui jucator 35: amx_leave <tag> [tag] [tag] [tag] 36: amx_listmaps - lista hartilor care pot fi alese. 37: amx_makeadmin <nume> [litere de acces] - i dai unui jucator puterea de a avea admin pana se schimba harta De ce vreau admin: .....Pai de obicei nu e nimeni pe server si sunt multi codati cu speedhack,tipi care sparg lasere si tipi cu lag... Cati ani am: 15 Localiatatea:Timisoara | |
|
Remember Admin
Numarul mesajelor : 85 Varsta : 30 Localizare : Deva Joburi/Distractii : Lucrez la mormantul tau Stare de spirit : Nasoala Data de inscriere : 30/07/2008
| Subiect: Re: cerere DoomCryer Dum Aug 24, 2008 7:05 am | |
| speedhack nu am vazut niciodata...de comenzile astea sunt uimit...hmm de pe ce site le-ai luat )...ma rog poate chiar le stii,la alea cu add am ramas masca...si inca cate fcsay si de alea...in fine....sa zicem,comenzile le stii....Joaca 2 saptmani pe server pentru a indeplini toate conditiile! si APROPO,cum nu e nimeni pe server...sunt on 4-5 ore pe zi...nu e nimeni...faza e ca eu nu te-am prea vazut pe tine nu tu pe mine...si faza cu speedhack rar au fost sa fie...numa 1 am prins...lagari nu e nevoie sa dai kick este plugin...ma rog...cand chiar au lag mare si sunt multi mai trb 1,2...in fine...si la aia care sparg mine,sa zicem un banutz acolo...prima data am scris doar primele doua randuri dar dupa ce am citit si restu chiar m-am enervat..nu e mai nimeni nicodata....mdah ...eu cu generalul suntem mai mereu online,da in fine | |
|
DoomCryer Jucator skill, +0
Numarul mesajelor : 2 Data de inscriere : 24/08/2008
| Subiect: Re: cerere DoomCryer Dum Aug 24, 2008 1:17 pm | |
| Comenzile le-aminvatat de aici ********** pentru ca am avut si eu server si a trebuit sa le stiu .Pai este unu CHERO cu speed hack,ce ne-a ruinat tot jocul timp de 1 ora... :evil: | |
|
Remember Admin
Numarul mesajelor : 85 Varsta : 30 Localizare : Deva Joburi/Distractii : Lucrez la mormantul tau Stare de spirit : Nasoala Data de inscriere : 30/07/2008
| Subiect: Re: cerere DoomCryer Dum Aug 24, 2008 1:21 pm | |
| o singura data am prins unu cu speedhack...chero ala,daca il prind are ban,in fine..am zis ca stun 4-5 ore pe zi ...dar nu 24/24...ma rog,generalu stie mai bn...si oricum,nu mai zi ca nu e niciodata nimeni online ca sunt destul de online | |
|
Admin-GeNEraLuL Administrator
Numarul mesajelor : 305 Varsta : 29 Localizare : Deva Joburi/Distractii : Counter-strike Stare de spirit : bun Data de inscriere : 19/06/2008
| Subiect: Admin Lun Aug 25, 2008 12:10 am | |
| DoomCryer , Data viitoare nu mai fa reclama la alte site , ai 1 gresala la 3 greseli vei avea respingere pe forum! :evil: | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: cerere DoomCryer | |
| |
|