Danger-Zone
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Danger-Zone

AcasaZombie-RomaniaGalerieUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

cerere DoomCryer

In jos 
3 participan?i
AutorMesaj
DoomCryer
Jucator skill, +0
Jucator skill, +0

Numarul mesajelor : 2
Data de inscriere : 24/08/2008

cerere DoomCryer Empty
MesajSubiect: cerere DoomCryer   cerere DoomCryer Icon_minitimeDum Aug 24, 2008 1:10 am

Numele : DoomCryer
Steam :OFF
Comenzile cunoscute (amxmod):Toate...
1: amx_addadmin <nume> <parola> <litere> <flags> - adauga un admin
2: amx_addmenu <nume> <meniu> <acces> <info> <numarul> - adauga un meniu
3: amx_addmenuitem <nume> <plugin> <nume> <item> <flags> <acces> <afiseaza><toate> <arg> - adauga un element in meniu
4: amx_addmetk - te lasa sa te pedepsesti singur
5: amx_ban <nume> [ip] <minute> [Motiv]
6: amx_banmenu - afiseaza meniul de banare
7: amx_bury <nume> - ingroapa jucatorul (nu se va mai putea misca)
8: amx_cancelvote -anuleaza ultimul vot
9: amx_cfg <numefisier>
10: amx_cfgmenu - afiseaza meniul configurilor
11: amx_cflicksay [culoare] <mesaj> - afiseaja tuturor jucatorilor un mesaj care clipeste pe centrul ecranului
12: amx_cflicksayy [culoare] <mesaj> - afiseaja tuturor jucatorilor un mesaj care clipeste pe centrul ecranului - Anonim
13: amx_cfxsay [culoare] <mesaj> - afiseaja tuturor jucatorilor un mesaj fx pe centrul ecranului
14: amx_cfxsayy [culoare] <mesaj> - afiseaja tuturor jucatorilor un mesaj fx pe centrul ecranului - Anonim
15: amx_chat <mesaj> - afiseaza mesaje Adminilor
16: amx_clcmdmenu - afiseaza meniul de comenzi asupra clientilor
17: amx_cmdmenu - afiseaza meniul comenzilor
18: amx_csay [culoare] <mesaj> - afiseaza tuturor jucatorilor un mesaj in centrul ecranului
19: amx_csayy [culoare] <mesaj> - afiseaza tuturor jucatorilor un mesaj pe centrul ecranului - Anonim
20: amx_cvar <cvar> [valoare]
21: amx_cvarmenu - afiseaza meniul comenzilor cvar
22: amx_exec <nume>
23: amx_ff <1> - activeaza/dezactiveaza Friendly Fire
24: amx_flicksay [culoare] <mesaj> - afiseaja tuturor jucatorilor un mesaj care clipeste pe ecran
25: amx_flicksayy [culoare] <mesaj> - afiseaja tuturor jucatorilor un mesaj care clipeste pe ecran - Anonim
26: amx_fsay <x> <y> [culoare] <mesaj> - afiseaja tuturor jucatorilor un mesaj pe ecran
27: amx_fsayy <x> <y> [culoare] <mesaj> - afiseaja tuturor jucatorilor un mesaj pe ecran - Anonim
28: amx_fxsay [culoare] <mesaj> - afiseaja tuturor jucatorilor un mesaj fx pe ecran
29: amx_fxsayy [culoare] <mesaj> - afiseaja tuturor jucatorilor un mesaj fx - Anonim
30: amx_gag <authid> <a> [timp]
31: amx_help - afiseaza aceste comenzi de ajutor
32: amx_banip <nume> <minute> - ban pe ip (valoarea 0 la minute este ban permanent)
33: amx_kick <nume> [Motiv] - da afara jucatorul
34: amx_kickmenu - afiseaza meniul de deconectare a unui jucator
35: amx_leave <tag> [tag] [tag] [tag]
36: amx_listmaps - lista hartilor care pot fi alese.
37: amx_makeadmin <nume> [litere de acces] - i dai unui jucator puterea de a avea admin pana se schimba harta
De ce vreau admin: .....Pai de obicei nu e nimeni pe server si sunt multi codati cu speedhack,tipi care sparg lasere si tipi cu lag...
Cati ani am: 15
Localiatatea:Timisoara
Sus In jos
Remember
Admin
Admin
Remember

masculin Numarul mesajelor : 85
Varsta : 30
Localizare : Deva
Joburi/Distractii : Lucrez la mormantul tau
Stare de spirit : Nasoala
Data de inscriere : 30/07/2008

cerere DoomCryer Empty
MesajSubiect: Re: cerere DoomCryer   cerere DoomCryer Icon_minitimeDum Aug 24, 2008 7:05 am

speedhack nu am vazut niciodata...de comenzile astea sunt uimit...hmm de pe ce site le-ai luat Smile)...ma rog poate chiar le stii,la alea cu add am ramas masca...si inca cate fcsay si de alea...in fine....sa zicem,comenzile le stii....Joaca 2 saptmani pe server pentru a indeplini toate conditiile! Exclamation

si APROPO,cum nu e nimeni pe server...sunt on 4-5 ore pe zi...nu e nimeni...faza e ca eu nu te-am prea vazut pe tine nu tu pe mine...si faza cu speedhack rar au fost sa fie...numa 1 am prins...lagari nu e nevoie sa dai kick este plugin...ma rog...cand chiar au lag mare si sunt multi mai trb 1,2...in fine...si la aia care sparg mine,sa zicem un banutz acolo...prima data am scris doar primele doua randuri dar dupa ce am citit si restu chiar m-am enervat..nu e mai nimeni nicodata....mdah Neutral...eu cu generalul suntem mai mereu online,da in fine
Sus In jos
http://trifan-paul.hi5.com
DoomCryer
Jucator skill, +0
Jucator skill, +0

Numarul mesajelor : 2
Data de inscriere : 24/08/2008

cerere DoomCryer Empty
MesajSubiect: Re: cerere DoomCryer   cerere DoomCryer Icon_minitimeDum Aug 24, 2008 1:17 pm

Comenzile le-aminvatat de aici ********** pentru ca am avut si eu server si a trebuit sa le stiu Smile
.Pai este unu CHERO cu speed hack,ce ne-a ruinat tot jocul timp de 1 ora... :evil:
Sus In jos
Remember
Admin
Admin
Remember

masculin Numarul mesajelor : 85
Varsta : 30
Joburi/Distractii : Lucrez la mormantul tau
Stare de spirit : Nasoala
Data de inscriere : 30/07/2008

cerere DoomCryer Empty
MesajSubiect: Re: cerere DoomCryer   cerere DoomCryer Icon_minitimeDum Aug 24, 2008 1:21 pm

o singura data am prins unu cu speedhack...chero ala,daca il prind are ban,in fine..am zis ca stun 4-5 ore pe zi ...dar nu 24/24...ma rog,generalu stie mai bn...si oricum,nu mai zi ca nu e niciodata nimeni online ca sunt destul de online Wink
Sus In jos
http://trifan-paul.hi5.com
Admin-GeNEraLuL
Administrator
Administrator
Admin-GeNEraLuL

masculin Numarul mesajelor : 305
Varsta : 29
Joburi/Distractii : Counter-strike
Stare de spirit : bun
Data de inscriere : 19/06/2008

cerere DoomCryer Empty
MesajSubiect: Admin   cerere DoomCryer Icon_minitimeLun Aug 25, 2008 12:10 am

DoomCryer , Data viitoare nu mai fa reclama la alte site , ai 1 gresala la 3 greseli vei avea respingere pe forum!
:evil:
Sus In jos
https://danger-zonewar3.forumgratuit.ro
Continut sponsorizat

cerere DoomCryer Empty
MesajSubiect: Re: cerere DoomCryer   cerere DoomCryer Icon_minitime

Sus In jos

cerere DoomCryer
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-